Friday, July 20, 2012

Happy Birthday to My Optimus Prime

Optimus Prime...my handsome son...hehee. Peminat tegar Transformer sebab tu la cikNor panggil dia Optimus Prime...dia suke jer...haha

Sudah genap 12 tahun my son, dak Danial. Tahun ni jugaklah tahun penting dia, UPSR (sekali dengan cikNor berdebar-debar menunggu tibanya UPSR bulan September ni...)
dak Danial request tiramisu cake, so menjadilah tiramisu tersebut. Memang cikNor buat besar kek ni sebab dia nak belanja kawan-kawan sekelas dan cikgu-cikgunya makan tiramisu ni. 



Hiasan atas kek tu bukan cikNor yang buat tapi dak Danial dan dak Eisya...cikNor kasi fondant so suka-suki dorang ler nk buat apa pun. Hasilnya dak Danial buat Angry Bird, dak Eisya lak buat carrot dan munge kecik tu...hehe...gasaklah korang budak-budakk...
Potong kuehnya...potong kuehnya, potong kuehnya sekarang juga...amik gamba tangan jer pasal dak Danial pakai singlet jer (aww...sexy gitu...haha...)
Dah potong separuh kitaorang jamah sorang sikit pas tu on the next day dak Danial bawak ke sekolah. Tapi cikNor lupa la pulak nak amik gamba masa die celebrate dengan kawan-kawan dan cikgu-cikgunya...

Ikhsan en Google
Bufday dak Eisya ari tu kitaorang tengok Snow White and the Huntsman....bufday dak Danial layan citer Ice Age 4...last year bawak die tengok Transformer tapi tahun ni tak der Transformer baru, kalau tak sudah semestinyalah TRANSFORMMMM....hehe

HAPPY BIRTHDAY dak Danial, MOGA KAMU MENJADI ANAK YANG MEMBANGGAKAN IBU DAN ABAH, MENCAPAI IMPIANMU serta BERBAHAGIA DI DUNIA DAN AKHIRAT.

4 comments: