Thursday, September 20, 2012

Minggu-minggu yang sibuk Part 1...

Baru jer nak bergumbira lepas UPSR...rupa-rupanya kene 'bergumbira' kat
Pejabat Pelajaran Daerah Jerantut (PPDJ)...
 
Hari Isnin (17 September) baru ni cuti yang dibawa ke hadapan sempena sambutan Hari Malaysia (Ahad / 16 September)  jadi cikNor dan family pun telah berangkat ke Kajang dan Bangi dengan agenda raya-raya di penghujung Syawal...beshh...beshh...
 
Tapi balik jer dari sana dah kene penuhkan 4 hari yang ada tu dengan kursus KSSR Bahasa Inggeris tahun 3 kat PPDJ.  First day course tu rasa macam mood tak dak mari lagi...hadir kursus dalam keadaan paksa rela...huhu...nasib baiklah masuk hari yang berikutnya dah mula oke.
 
Input...input...input...penuhkan ilmu di dada...haha 
Credit to miss Saidah for this photo (sori arr...itu ari lupe nak tulis, kecik ati tukang amik gambar)
Presentation session...tapi sempat lagi posing...
Gambau ni pun miss Saidah gak yang amik...
Puan Raja Maheran, salah seorang JU yang memberi input masa course ni. Time ni slot PBS...hurmmm...baru faham how to manage the PBS. Kalau tak sebelum ni bila orang citer pasal PSB cikNor blur tahap cipan...hehe...sebenarnya cikNor tak penah lagi mengajar kelas KSSR datang Bukit Nikmat baru diberi tanggungjawab ni. Masa kat Jengka 1 dulu cikNor terlibat dengan kelas KBSR jer tu pasal yang blur kot (^_^)

Oke...tomorrow cikNor update lagi citer sepanjang course 4 hari ni (tu pun kalau sempat la...haha)...chow

2 comments:

  1. hahahaha...seronok la ciknor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa...bukan setakat seronok tapi beronok-ronok lagi...
      meh la kalau nak join :)

      Delete