Friday, August 17, 2012

Salam Lebaran

Assalamualaikum wbt...salam lebaran buat semua.
Agak lama jugak cikNor tak timbul di sini...ada pun cikNor sebenarnya...

sebenarnya...

kad raya cumell ni untuk semua rakan-rakan belog tersayang...
tQ kerana sudi menjenguk, jadi kroni cikNor dan meninggalkan komen.
sebenarnya...

dan sebenarnyaaa.....

tadaAAAA....itu lah itu kejenya sepanjang ramadhan ni...usahawan IKS...haha
ALHAMDULILLAH...dapatlah duit raya lebih sikit (gaji cikgu yang dapat tu tak cukup gamaknya sampai tahap kene wat kukis jual pulak ni...hehe...)

Sebahagian kukis yang dalam proses delivery 
tQ en Hubby jadik agen pemasaran...

 German Cookies...
 Iris Cookies...
 Suji Brunei...kukis yang menyebabkan cikNor dah rasa tak lalu menengoknya sebab kukis yang paling banyak order...haha...tu lah tak der keje carik keje !!!
 Suji Salju...kukis yang sangat sedap antara kukis hardcore yang cikNor dah bertahun jual...

 Almond London resepi kak Nor...biar pun harga lebih singgit daripada kukis lain ia tetap mendapat permintaan sebab sedap lain daripada yang biasa. Thanks kak Nor share resepi sedap ni...moga ALLAH jua yang membalas jasamu.
 dan lagi hardcore kukis i...Arabian Cashewnut...wangi, rangup, lemak...kesimpulannya...sedap lerrr
Mashmellow Chocolate...yang ni tokeh DNA Bakery yang bagi idea suh wat jual...sedap dan senang dibuat.

Satu jer kukis yang tak sempat amik gambar...biskut samperit tradisional...untuk pelanggan yang eksklusif jer sebab nak buatnya agak cerewet tak kene gaya habis kelopak bunganya menyembah ke bumi so merupakan kukis yang paling akhir cikNor buat...maksudnya dalam tempoh bertenang dan penuh kesabaran...nanti ler free cikNor amik gambar dan tampal sekali dengan resepinyer.

Akhir kata (ewah macam ayat dalam surat pulak)...

Dlm kerendahan hati ada ketinggian budi,
Dlm kemiskinan harta ada kekayaan jiwa,
Dlm kelembutan lidah ada juga keterlanjuran kata,
Dlm gurau & senda tentu ada khilaf & dosa.
MOHON AMPUN & MAAF DI ATAS SEGALANYA…
Selamat Hari Raya Aidilfitri..Moga silaturahim diberkati Allah.

4 comments:

  1. Salam Aidil Fitri cik nor.Selamat hari raya dan maaf zahir batin. Wah meriah sungguh biskut rayakn??? Kak Ros tabik spring kat cik nor dalam sibuk mengajar sempat mengambil order tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la akak...mula tu bukak market kat sekolah nor & sekolah en Hubby jer tetiba ramai pulak yg taw so tak sampai hati lak nak tolak mujur ler adik nor sempat gak tolong 4 hari pas tu bila die dpt keje terguling-guling la nor buat sorang2...haha

      Delete
  2. amboi banyak balang kuih...jual balang ke..hehe

    selamat hari raya...

    ReplyDelete