Monday, June 18, 2012

Happy Birthday My Princess

Happy birthday my princess, Eisya...dah 9 tahun. Kejap jer masa berlalu (maknanya apa tu yer??? hehe...) en. Hubby janji  kat dak Eisya nak bawa p tengok movie so hari Sabtu tu kitaorang pun dengan gumbiranya gerak lah ke Starmall Temerloh. Tak pernah sampai situ lagi...mall tu baru bukak. Terpusing-pusing mencari sebab mall tu kat kawasan taman perumahan...akhirnyaaa...sampailah jugak. Rupanya mall tu belum complete siap lagi, ada sesetengah bangunan kat situ under construction lg. Masuk jer kat dalam mall tu...hurmm,banyak lg kedai yg belum beroperasi. Kitaorang terus kat panggung...tanya dak Eisya nak tengok movie apa??? Ada tiga pilihan Madagascar 3, Man Sewel Datang KL dan......
yang kat bawah tu............

ihsan en Google
cikNor hasut dia suruh pilih movie Snow White and the Huntsman...hehe...ni sume pasal tengah duk gila tengok series drama Once Upon A Time kat Astro 413. dak Danial lak suruh adiknya pilih Man Sewel...haha...sudahnya dak Eisya dah tak taw nak pilih. Lastly, dia kata tak tahu...
kenelah cikNor melobi movie Snow White tu...berjaya!!! hahaaa...so sume setuju dengan Snow White.

ihsan en Google
 Sebelum movie start kitaorang p makan-makan kat Noodle Station...

Birthday girl bagi pose jelingan manja

 Tengok tu dak Danial tengah buat demo cara-cara makan fries...hehe


nyumm, nyumm...
 Ini noodle cikNor, makan ngan dak Eisya...sebab banyak tak abes nak makan sorang...
 ni princess tu punya kudapan...
 kek birthday dak Eisya...balik dari Starmall baru potong kek
 Red Velvet



Rama-rama pujaan princess tu...gara-gara dia tengok kek pengantin yang cikNor buat ari tu ada rama-rama so apa lagi dia pun request nak kan rama-rama pink. Leceh nak buat tapi birthday punya pasal tak sanggup la pulak nak hampakan dia...suka dia bila nampak rama-rama tu..

Selamat hari lahir Eisya...moga dipanjangkan umur serta jadi anak yang baik taw...muahhh...sayang Eisya
serbuk koko dah abes rupanya...so memandai jer cikNor letak coklat emulco setitik...tak sama yang ori nasib la rasanya masih ori dan sedap...sekejap jer di kerjakan...

4 comments:

  1. Replies
    1. tenkiu...tenkiu...(wakil princess tolong jwbkn...hehe)

      Delete
  2. epi bestday :)
    waah cantiknye kek tu ade lap lap..cute!!
    ♥♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekacih auntie...ibunya tolong jawab (^_^)

      Delete